"Egy homokszemben lásd meg a világot, egy vadvirágban a fénylő eget, egy órában az örökkévalóságot, s tartsd tenyeredben a végtelent..."
/William Blake/

2011. december 6., kedd

A világot az próbálja állandóan megváltani, aki saját magával sincs békében...


Sokakban merülhet, merült  fel a kérdés, hogy ha vallom e gondolatom, akkor a világ bölcseit utasítom el akik annak szentelik életük, hogy egy szép szeretetteli világot teremtsenek.

A Dalai láma, Teréz anya nem akarták, akarják megváltani a világot, ők elfogadják a világot olyannak amilyen és munkájukkal tesznek egy szép új világért, mindezt teszik úgy, hogy tisztelettel vannak minden létező iránt, tehát elfogadják a létezőket, sugározzák a szeretetet és az felemeli mindazokat, akik valamilyen formában kapcsolódnak a csatornáikra. Minden Valóságteremtő szabad akaratát tiszteletben tartva munkálkodnak szeretettel, önzetlenül

Ők csak úgy, mint sokan azok közül, akik segítenek másoknak, jól tudják, hogy senkit nem lehet megmenteni Önmagától, így nem is erőlködnek azon, hogy meggyőzzék őket, mindinkább megmutatják lényük fényén keresztül, milyen csodákra képes a szeretet.
Utat mutatnak, lelkük lámpásával fényt visznek a sötétségbe, a szeretet fényével ragyognak ránk.

-          A bölcs nem tesz semmit, pusztán önmaga és köré gyűlnek, míg az egoista elkövet mindent, hogy kövessék, még önmagát is megtagadja, ha kell!

Ha engem megkeres bárki, hogy segítsek neki, önzetlenül megteszem, csatornázom Számára a Reikit, én senkit sem tudok meggyógyítani, sőt más sem, mert a gyógyulás mindig az egyén privilégiuma!

-          Mindenki saját maga megváltója!

Tanítómtól tanultam az alábbi gondolatot, mely jellemzi munkámat, melyet végzek a szeretet energiájában a végtelen lehetőségek fényében.

„Játszótársam, engedd meg, hogy kívánjam, történjék Számodra minden pillanatban az, ami Neked a lehető legjobb! Tisztelem a Végtelen lehetőségek Forrását Bennünk”


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése