"Egy homokszemben lásd meg a világot, egy vadvirágban a fénylő eget, egy órában az örökkévalóságot, s tartsd tenyeredben a végtelent..."
/William Blake/

2011. december 14., szerda

Tisztelet

Mind tükrök vagyunk, amit mutatunk önmagunkból, amint viseltetünk a környezetünk iránt, azt a reakciót tapasztaljuk, aki nem tisztel másokat, azt őt magát sem fogják tisztelni...
Arról nem is beszélve, ha én folyamatosan a rossz tulajdonságokról beszélve, tömöm a tudatalattim, akkor annak a negatív gondolkodásnak a valóságát fogom megteremteni, így nincs is mit csodálkoznom, hogy a gondolatok manifesztációja, szinte kivétel nélkül olyan ember, ami az általam felsorolt negatív tulajdonságokkal egytől egyig rendelkezik.

Ha azt mondom szinte állandóan, hogy minden férfi, avagy nő, csak kihasznál, akkor ezt a tudatalattim szépen elraktározza, és hip hop azon kapom magam, hogy ejj megint kihasználtak...stb.

Legyél szeretettel a környezeted iránt és szeretni fognak, ez igaz a tiszteletre is...ha ellenkezőleg viseltetsz a Játszótársaid iránt, akkor ne csodálkozz, ha nem az elvárásaidnak megfelelő reakciókat tapasztalod, ne várd el a másiktól azt, aminek Te magad sem tudsz megfelelni...

A szereteted visszatükröződik rád, azt látod magad körül, amit kisugárzol...ha belül nyugalom van és béke, akkor kívül is ezt tapasztalod...röviden:

Aki békében van önmagával, az a környezetével is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése