"Egy homokszemben lásd meg a világot, egy vadvirágban a fénylő eget, egy órában az örökkévalóságot, s tartsd tenyeredben a végtelent..."
/William Blake/

2014. június 18., szerda

Az angyalokkal való kapcsolatteremtés

Egy rövid kis bevezetés.
Amikor az angyalok jelen vannak, s érezzük csodálatos lényüket a közelünkben, akkor elsöprő erővel árad a béke és szeretet érzése,ami egyszerűen lélegzetelállító.
Nyugodtan mindennapi életünk részévé tehetjük őket, türelmetlenül várják, hogy szólítsuk őket és a rajtunk segítéssel szolgálhassák a mindenségben a jót.

Mindannyiunknak megvan a maga különleges őrangyala, aki velünk együtt utazik minden megtestesülésünk során. Ő feltétel nélkül szeret és kívül-belül ismer minket.
De ezen kívül van még egy másik kísérőangyalunk, aki együttműködik az őrangyalunkkal, de ez a kísérőőrangyal minden életünkben más-más lény, azaz csakegy inkarnációig van velünk az egyik, de következő életünkben kapunk egy másikat.
Attól a perctől velünk van, amikor a lélek úgy dönt, hogy leszületik - azaz
reinkarnálódik - addig a pillanatig, amíg meg nem hal.
(Megjegyzés: Életeink során mindig olyan angyalt kapunk, mely hozzátartozik a felvállalt életúthoz és feladatokhoz. Sok embernek segítenek megélni, vagy tudat alatt emlékezni az előző életben összegyűjtött tapasztalatokat, ezért van az, hogy néha úgy érezzük: olyat tudunk amit eddig nem is tanultunk.)
Azt is jó tudni, hogy más a szellemi segítő vagy tanító, ő lehet egy valamikor a földön élt rokon, mely elvállalta, hogy szeretetteljes segítésével terelget minket az úton.
Az angyal és a vezető között érezzük a különbséget: az angyaloknak magasabb a rezgés szintjük. Az angyalok nemtelen lények – emberi fogalommal meghatározva - "hermafrodita lények", férfias és nőies oldaluk egyensúlyban van, ezért teljesek.
Így fordulhat elő (bár azt gondolom, hogy inkább a hívó személy lelki beállítottságától függően) , hogy valaki egy bizonyos angyalt vagy Arkangyalt női mivoltában érzékel, míg valaki más ugyanezt a lényt férfiként észleli.
Hát lássuk a kapcsolatteremtés hogyanját.
Mielőtt belefogsz, TUDNOD KELL, hogy az angyalokkal való kapcsolatfelvétel, illetve későbbi hívásuk nem játék! KÉRLEK LEGYÉL UDVARIAS ÉS KEDVES. EZ IGAZÁN NEM JELENTHET PROBLÉMÁT.
Az angyalokkal való kapcsolatteremtéshez szerető, tiszta szív és nyitott elme szükséges.
Az angyalok a lélek világában élnek (finom energia), míg az emberek az öt érzékszervük által érezhető fizikai világban léteznek. Az angyalok természetes módon vonzódnak azokhoz az emberekhez, akik harmonikus, magasabb tudatállapotban léteznek.
- Ezért első lépésként tisztítsd meg az otthonodat, szűkebb
környezetedet a zűrzavartól. Minden értelemben tisztítsd meg,
frissítsd fel a lakást:
- Minden nap szellőztess ki, hogy kiengedjük az elhasznált levegőt, a természetes napfény megtisztítja és felfrissíti a beengedett levegőt.
- Használjunk hangokat a stagnáló energiák felszabadítására: a kristály rezgőcsésze, a csengő, a harang, vagy a dob megfelelő. A tapsolás is hatékony, különösen a szobák sarkában. Az angyali zene (meditációs, Enya, stb.) szintén emeli a rezgésszámot.
Ne feledjük: a szívcsakra leggyorsabban zenével nyitható meg.
· Szabaduljunk meg a felesleges kacatoktól, ajándékozzuk el őket vagy dobjuk ki.
Ha úgy érzed, van olyan tárgy, ami most épp nem szükséges az életteredbe, de nem szeretnél tőle örökre megválni, akkor keress egy dobozt, rakd bele ezeket a tárgyakat és őrizd meg későbbre. FONTOS! Olyan helyre kell eltenned, ami kimondottan tárolásra szolgál.
· A régi bútorokra és használt ékszerekre különösen ráfér egy kis tisztítás. Használjunk füstölőt, a füst elviszi a nemkívánatos rezgéseket - és persze tárjuk ki az ablakot, hogy az elhasznált energia távozzon.
Végül a legfontosabb teendőnk, hogy kerüljük az olyan embereket és helyeket, melyek elszívják az energiánkat!
Ha meg tudjuk tartani magasabb angyali rezgésünket, segíteni tudunk másokon: csupán a jelenlétünk által emelhetjük a rezgésszámukat.
- Második lépésként önmagadat tisztítsd meg a negatív gondolatoktól és érzésektől(félelem, frusztráció, aggodalom), mert csak ha megszabadultál a félelmeidtől, a negadív érzéseidtől, gondolataidtól akkor álsz készen, hogy kapcsolatdba lépj az angyaloddal.
GYAKORLAT
Most vegyél elő egy darab papírt, és írj egy apróhirdetést az angyalod számára. Ez nem tréfa! Ülj le,. és tervezz meg egy hirdetést úgy, mintha tanárt vagy barátot keresnél, netán olyasvalakit, aki elvégezne neked egy szolgáltatást.
Például így:
"Angyalt keresek az égi birodalmakból, aki segíteni tud énképem javításában, és képes áttörni lustaságomat (vagy makacsságomat, stb.).
Vagy így:
"Angyalt keresek, aki hajlandó segíteni pénzügyi gondjaimon. Szerető támogatásra várok, hogy segítsen békét és jólétet teremteni az életemben."
Ha elkészültél a hirdetéssel, tartsd a kezedben, hunyd le a szemed, és összpontosíts arra, hogy egy fénylényt idézz fel magad előtt. Olvasd fel hangosan a hirdetést. Ne aggódj amiatt, hogy rosszul csinálod - nincs rossz módszer arra, hogy segítséget kérj az angyaloktól, amíg udvarias vagy velük. (Nagyon érzékenyek ugyanis...) Ha szeretnél elmondani egy kis imát, megteheted.
Ha végeztél, tedd zsebre a hirdetésedet. Ne jelentsd be minden ismerősödnek , hogy most adtál fel egy angyalkereső hirdetést.
Régi, mágikus szállóige a következő: "Ne tanítsd a misztériumot a bolondoknak."
Mások is meglelik majd az útjukat a maguk idejében.
Ne számíts arra, hogy angyalod dicsőséget zengve, arany és ezüst fényben jelenik meg előtted. (Bár könnyen lehet, hogy így lesz.)
Az angyalok működése gyakran titokzatos. Lehet, hogy váratlan állásajánlatot kapsz.Felhívhat egy barátod, hogy kirántson nyomott hangulatodból. Lehet, hogy kézbe veszel egy könyvet, és láss csodát (!) megtalálod benne a választ arra, amit keresel.
Amikor angyalok vannak körülöttünk, semmi sem véletlen. A te dolgod annyi, hogy fejleszd érzékenységedet.
Van egy csdálatos magyar írónő, HORVÁTH ANDREA, akinek olvastam néhány könyvét. Az angyalokkal való kapcsolatfelvételt nagyon jól leírta az "Őrangyalok pedig vannak”című könyvében.

forrás:angyal-fény-hozó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése