"Egy homokszemben lásd meg a világot, egy vadvirágban a fénylő eget, egy órában az örökkévalóságot, s tartsd tenyeredben a végtelent..."
/William Blake/

2022. november 18., péntek

Szülő – gyermek kapcsolat

Csupán egy meglátás a sok igazság közül, de úgy döntöttem, most megosztom a Világgal az én gondolataim is erről. A lélek, amikor úgy dönt le akar születni, választ magának szülőt és megérkezik általa. Akit kiválaszt, nem kötődik hozzá, csak egy valaki, aki lehetővé teszi, hogy leszülessen, akivel majd az egó szintjén fog kapcsolatba kerülni, de továbbra is mint önálló lélek fog tapasztalni. Egy másik életben, ha találkoznak, már nem lesz tartós a kapcsolat, hiszen földi szinten már egyszer tapasztaltak együtt, így ideje nekik tovább lépni. Egyes irányzatok, tanok említik is, hogy ha valakik itt a jelenben párkapcsolatba kerülnek, de valamiért semmiképp sem tudnak párokként működni, esélyes, hogy korábbi életben szülő-gyermek kapcsolatban voltak. E feltételezett kapcsolat tényét, előző életes hipnotikus utazás többnyire fel is tárja. Jómagam is voltam valakivel kapcsolatban, akivel a kapcsolat rövid úton megszakadt, mert mindketten éreztük, valami közénk áll, valami elválaszt. S kis idő elteltével egy regressziós hipnózisban kiderült, hogy a Hölgy, előző életemben az eltitkolt gyermekem volt.

Amint a korábbi blogbejegyzésemben is írtam, nem elkötelezve születünk le, hanem szabadon, hogy újabb és újabb tapasztalatokat gyűjtsünk. 

Az más lapra tartozik, ha ebben a földi létben ismét összefutsz az ikerlángoddal, ő olyan, mint a tükörképed, lényegében az is. Vele működni fog a társulás, hisz eleve egyek vagytok s az a kapcsolat nem egó, hanem lélekszintű kapcsolódás.



 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése