"Egy homokszemben lásd meg a világot, egy vadvirágban a fénylő eget, egy órában az örökkévalóságot, s tartsd tenyeredben a végtelent..."
/William Blake/

2012. október 9., kedd

Karmaoldásról:



Aki azt mondja, hogy ő karmaoldó, az Istennek az Istene lesz, e törvény mögött az Isten van, tehát ő végül is fölülírja az Istent, vagyis csak ezt hiszi magáról, egyébként ezek, elég komoly karmikus következményekkel járnak...
A fogyasztói társadalomnak azon törekvése, hogy az embereket félre vezesse és az egojukat növelje, mindenfélét kitalálnak, hetente jönnek újabb és újabb dolgok. Most ugye a karma kezd a tudatba kerülni, a kultúrába kerülni, annak ellenére, hogy azért elég sok minden történt, hogy nehogy bekerüljön, de ilyen nagyon torzított formában és azonnal, mintegy fenyegetettség van kezelve, de én ettől a fenyegetettségtől, pénzért téged meg tudlak szabadítani, azt kell érte tenned, hogy.
Na, most ez nem ér fel egy mozi nézéssel se, eredményébe, mert az ott egy élmény lesz. Itt is lesz egy élmény, de ennek az élménynek a tartalma, nagyon is hamis. Aki így félre vezeti magát, az a fejlődése ellen tesz, és aki pedig ezt vezeti és irányítja, az nagyon súlyos karmákat termel magának. 

forrás: A Halál az Élet része: Beszélgetés Dr Daubner Bélával

teljes videoanyag:  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gXWwDSLIcus




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése