"Egy homokszemben lásd meg a világot, egy vadvirágban a fénylő eget, egy órában az örökkévalóságot, s tartsd tenyeredben a végtelent..."
/William Blake/

2012. október 1., hétfő

GMO és társai



Szerveznek csoportos meditációkat, meditáljunk a Földért mozgalom, tisztítsuk a világunkat...stb. stb. aztán mindezek mellett jönnek az összeesküvés elméletek:

- GMO
- Chemtrail
- Fehér kenyér, mint lassan ölő méreg
- Az emberiség leselejtezése elkezdődött, stb.

Nem egy spirituális csoportban találkoztam ezekkel, no de kérdem én, akkor mégis mi értelme van az oly divatossá vált flashmoboknak, online meditációknak, Föld megmentő mozgalmaknak, ha amint azok szervezői - tisztelet a kivételnek - egy egy aktuális rendezvénye után, amit kitisztítanak, azt utána teljes mértékben beszennyezik a felsoroltakkal.

Egyik nap lefestjük a falat, aztán másik nap sárral dobáljuk? Szerintem mindazon túl hogy ez fölös energiapazarlás, még kárt is okoz mind abban, aki terjeszti, mind azokban, aki e cikkek hatására félelembe kezdenek, és aztán rettegésben élik az életük, félnek mindentől, védekeznek minden ellen, ami blokkok kialakulásához vezet a szervezet energiacsatornáiban.

Az allergia, korunk népbetegsége, amin ezek után, bolond, aki meglepődik...

egy ide passzoló remek gondolatot megosztok Veled kedves Olvasó:

"Nem az étel a veszélyes - magyarázta -, hanem az, amit az ételről gondolsz!"

Dr. Hew Len






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése