"Egy homokszemben lásd meg a világot, egy vadvirágban a fénylő eget, egy órában az örökkévalóságot, s tartsd tenyeredben a végtelent..."
/William Blake/

2012. augusztus 31., péntek

Allergia...
A modern kori tudatos félelemben tartás szüleménye is az allergia...viszont van pár ember mint én is, csak legyint egyet amikor pl. beszélnek a parlagfű (Ambrosia artemisiifolia) okozta allergiáról, nem is vagyok allergiás semmire. A médiák naponta ontják magukból a védekezésre buzdító információkat, melyeknek egyre többen ülnek fel...a feltételezésem az allergiások számának gyarapodására alapozom. Amit látok, eljutottunk Amerika szintjére, médiabefolyásoltság terén... Michael Moore - Kóla puska sültkrumpli c. filmjének egyre több része ad képet Magyarországról is...

"Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki nem venne gyógyszert..."Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése