"Egy homokszemben lásd meg a világot, egy vadvirágban a fénylő eget, egy órában az örökkévalóságot, s tartsd tenyeredben a végtelent..."
/William Blake/

2012. augusztus 1., szerda

A rákról


Blokk képződés eredménye lehet a rák, a blokkot az energiarendszerben lévő szűkületek képzik, mely helyeken kialakuló energiablokkok manifesztációja lehet egy daganat. Szűkületek, gátak az energiacsatornákban érzelmi elfojtások, rossz emlékekbe való beleragadások stb. eredményei. Minden, ami érzelmileg kellemetlenül érint minket egyféle blokk képző tényező. A blokkoktól elengedéssel tudunk a leghatásosabban megszabadulni, az elfogadás nagyban segít az elengedésnél.

Lélekgyógyászok, energiagyógyászok olykor bámulatos eredményeket érnek el a rákos betegeknél... nem ők gyógyítanak, hanem mindenki önmagát.
Az energetikai gyógymódok, mint pl. reiki, prananadi stb. az energiarendszerünket támogatja oly módon, hogy energiát csatornáz, közvetít a kezelt számára. Az energia harmonizálja az energiacsatornáinkban az áramlást, megszűnnek a blokkok, s ha azok megszűntek, a betegség is gyógyul, mivel az alapkiváltó ok is megszűnt.
Lélekgyógyászok, hatással vannak a lelki életünkre, a múltban gyökeredző problémákat feltárják a kezelt segítségével, mintegy így kitépik a gyökerét a betegséget okozó lelki oknak.
Meditációkkal is tudunk segíteni magunkon...meditációk alkalmával, energiával töltődünk, s ha töltődünk, harmonizálódik az energiaáramlás is az energiacsatornáinkban, ha az áramlás harmonikus, akkor helyreáll a lelki egyensúly, s azt idővel megjelenik a test szintjén is egészség formájában...
A gyógyulás nem kiváltság, a gyógyulás egy csodálatos lehetőség mindenki számára!

Testi szinten a táplálkozásnál érdemes figyelnünk a bélflórára, ha az rendben van akkor szinte minden rendben van... a bélflórát prebiotikum tartalmú táplálékokkal lehet rendben tartani valamint ajánlott időnként flavonoid tartalmú készítményeket fogyasztani. A flavonoid tartalmú kiegészítők gátolják a szabadgyökös reakciókat a szervezetben, s ha ezen káros oxidatív folyamatok gátolva vannak, a rák kialakulásának létfeltételei is minimálisak.
A probiotikum az az a hasznos bélbaktérium tápanyaga a prebiotikum, ha az ember bélrendszerében nem éri el a bélflóra tömege kb. a 0,5 kg-ot akkor képtelen a szervezet egészséges mértékben felszívni a tápanyagokat és így sok méreganyag jut a szervezetbe mely végett a szabadgyökös reakciók egyre halmozódnak, mely végül káros sejtburjánzáshoz is vezethet. Az egyik legjobb prebiotikum forrás a természetes inulin. A bélflóra kizárólagos tápanyaga a prebiotikum.

A testi-lelki harmónia és egyensúly az egészség záloga, ép testben ép lélek.

Csík József 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése