"Egy homokszemben lásd meg a világot, egy vadvirágban a fénylő eget, egy órában az örökkévalóságot, s tartsd tenyeredben a végtelent..."
/William Blake/

2012. január 1., vasárnap

Boldog Új Esztendőt...

Valóságteremtők, elbúcsúztunk az Ó évtől, s máris köszöntjük az Új évet, az új lehetőségeket, az elkövetkezendő életünk első évét. Hallunk jót, kevésbé jót a beköszöntött új korszakról, én személy szerint meghallgatom, elolvasom ezen információkat, mint egy szemlélődő Valóságteremtő majd a figyelmem előre fordítom a felemelkedés felé s befogadom a felemelkedés kínálta új felismeréseket, megtapasztalásokat…

Itt vagyunk egy új korszak hajnalán…éljünk a végtelen lehetőségeinkkel és kívánom, teremtsünk együtt a lehető legemelkedettebb létet itt a Földön, végtelen szeretetben és végtelen lehetőségekben!
Engedjük meg Magunknak, hogy az állandó vágyakozás helyett, végre teremtsünk egy jobb létet, hogy a Földre szálljon a Menny!

S engedjétek meg továbbá Kedves Valóságteremtő Játszótársaim hogy, kívánjak Nektek egy nagyon Boldog Új Esztendőt, és hogy történjék Számotokra minden pillanatban itt a MOSTban az, ami Nektek a lehető legjobb!

"Tisztelem a Végtelen lehetőségek Forrását Bennünk"

Namaste

József



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése